Dvoglave hidre: nacija, žene i gluma - Čale Feldman, Lada (Array, 2004)
Rad se bavi procedurama alegorizacije žene-kao-glumice u Hrvatskoj devedesetih, posebice u kontekstu novoprobuđene feminističke kazališne prakse.