Dvoglave hidre: nacija, žene i gluma - Čale Feldman, Lada (2004)
Rad se bavi procedurama alegorizacije žene-kao-glumice u Hrvatskoj devedesetih, posebice u kontekstu novoprobuđene feminističke kazališne prakse.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV