Stoljeće gotike na Jadranu - Slikarstvo u ozračju Paola Veneziana - Belamarić, Joško; Belting, Hans; De Marchi, Andrea Demori Staničić, Zoraida; Domijan, Miljenko Ferrara, Daniele; Fisković, Igor Hilje, Emil; Kudiš Burić, Nina Nante, Andra; Prijatelj Pavičić, Ivana Schmidt Arcangeli, Catarina; Zoričić, Helena (2004)
Autor obrađuje deset kataloških jedinica slikarskih djela iz vremena gotike na području Zadra.
Katalog izložbe
Projekt MZOS
HRV-ENG