Svijet nad svijetom. Problem "dvaju svjetova" u lirici Nikolaja Zabolockoga - Užarević, Josip (2004)
Članak govori o odnosu prirode i kulture te prirode i svemira (zvijezda, neba) u lirici Nikolaja Zabolockoga - jednoga od najvažnijih predstavnika naturfilozofske lirike u ruskoj književnosti 20. stoljeća.
Projekt MZOS
HRV