Slavenski novinarski kongresi 1903.-1908. - Agičić, Damir (2004)
U radu se prate sudjelovanje i reakcije hrvatske javnosti na kongrese slavenskih novinara 1903.-1908. Osobita je pozornost posvećena Petom novinarskom kongresu u Opatiji 1903. godine.
Projekt MZOS
HRV