Les arts figuratifs de la Renaissance en Croatie - Fisković, Igor (2004)
Prikaz razvoja kiparstva i slikarsrtva u kontekstu hrvatske kulturne povijesti te praćenja razvoja renesansnog stila u odnosu na Italiju i ostalu Europu.
Projekt MZOS
FRA