U džep, iz džepa ili po džepu (hrvatski frazemi s komponentom "džep") - Fink, Željka (2005)
Komponenta "džep" je uključena u dva osnovna frazeološki vezana značenja: materijalnu (ne)situiranost i prostorno značenje. U članku se frazemi s komponentom "džep" grupiraju u nekoliko skupina prema frazeološkom značenju semantičkom talogu.
Nedostaje podatak o stranicama.
Projekt MZOS
HRV