Protonarrativy: problema povestvovanija v literaturnyh mikroformah (na materiale poslovic i pogovorok) - Užarević, Josip (2003)
Analiziraju se najsitniji mogući pripovjedni oblici ili protonarativi na građi posovica i izreka.
Projekt MZOS
RUS