Kronologija svjetskih europskih i domaćih zbivanja - Damjanović, Dragan (Array, 2004)
Rad donosi kronološki pregled političkih, kulturnih i društvenih zbivanja u Hrvatskoj, Europi i svijetu od 1950. do 1959. godine.