O prikazu hrvatskog kralja na reljefu iz Solina - Fisković, Igor (Array, 2002)
Argumentiranje čitanja sadržaja mramornog reljefa s prikazom okrunjene osobe dva pratioca kao like iz regalne, polupofane a ne Kristološke tematike