O značenju interkonfesionalnog zakona iz 1905. godine - Strecha, Mario (Array, 2004)
Autor raspravlja o interkonfesionalnom zakonu iz 1905. godine. Govori o katoličanstvu, ideologiji i hrvatskom nacionalnom programu.