O značenju interkonfesionalnog zakona iz 1905. godine - Strecha, Mario (2004)
Autor raspravlja o interkonfesionalnom zakonu iz 1905. godine. Govori o katoličanstvu, ideologiji i hrvatskom nacionalnom programu.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV