Koneski, Blaže ; Kratovski, Dimitar ; Krle, Risto ; Makedonska književnost ; Makedonsko kazalište - Pavlovski, Borislav (Array, 2004)
Prilog o makedonskoj književnosti i kazalištu prikaz je njihovoga povjesnog razvoja.