Pogačnikova regionalna komparatistika - Kovač, Zvonko (2003)
Rad je posvećen proučavanju južnoslavističke znanstvene djelatnosti slovensko-hrvatskoga povjesničara književnosti Jože Pogačnika. U njemu se govori o osobitostima regionalne komparatistike, na primjeru južnoslavenskih književnosti.
Projekt MZOS
HRV