Leksičke razlike i Benešićeva Gramatika - Mićanović, Krešimir (Array, 2004)
Analizira se poglavlje o leksičkim razlikama hrvatskoga i srpskoga jezika u poljskoj gramatici hrvatskoga ili srpskoga jezika Julija Benešića.