Razvoj kurikuluma iz predmeta organizacije znanja - Lasić-Lazić, Jadranka (Array, 2004)
Rad će istražiti promjene i razvoj kurikuluma na Odsjeku za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Projekt TEMPUS pruža mogućnost planiranog i organiziranog mijenjanja predsta s područja organizacije znanja. Rad objašnjava glavni razlog i potrebu za promjenama kao i već poduzete i isplanirane korake. Cilj ovih promjena je unaprijediti organizacijuu predmeta te, kroz različite programe Odsjeka, omogućiti koherentnost i modularnu flaksibilnost.