Konačni automat i izvođenje gramatike linearne zdesna - Dovedan Han, Zdravko (Array, 2005)
U radu je pokazano kako se uz pomoć konačnog automata može izvesti gramatika linearna zdesna. Postupak je ilustriran primjenom u izvođenju gramatika prirodnih brojeva djeljivih sa zadanim brojem.