Jezična obilježja Statuta grada Zagreba (1629.) - Kuzmić, Boris (2005)
U članku autor analizira jezik Statuta grada Zagreba iz 1629. g. Lingvistički opis obuhvaća fonološku, morfološku i leksičku razinu kajkavskoga pravnog teksta iz druge polovine 17. st.
Projekt MZOS
HRV