Jezikoslovni temelji paleografije: glagoljičko motrište - Žagar, Mateo (2005)
Autor problematizira status paleografije u suvremenom lingvističkom promišljanju, osobito s obzirom na novije potrebe opisa glagoljičkoga pisma.
Nedostaje podatak o stranicama. (admin.)
Projekt MZOS
HRV