Čestice - Sesar, Dubravka (Array, 2005)
U članku se raspravlja o česticama s mofološkog, sintaktičkog i semantičkog gledišta. Na tim se principima klasificioraju čestice hrvatskoga jezika. Na konkretnoj se građi analizira modalna funkcija čestica.