Vremenski prilozi u staroslavenskom jeziku i hrvatskoglagoljskim tekstovima - Kuštović, Tanja (Array, 2005)
U radu se donosi usporedba vremenskih priloga u liturgijskim i neliturgijskim tekstovima. Prikazana je uporaba vremenskih priloga u hrvatskoglagoljskim tekstovima u odnosu na uporabu u staroslavenskim tekstovima.