Glagolski oblici u glagoljičnoj Reguli svetoga Benedikta - Damjanović, Stjepan (2005)
U radu se analiziraju glagolski oblici u hrvatskoglagoljskoj Reguli svetoga Benedikta i pokazuje se kako autor(i) grade svoj jezik iz staroslavenskih i starohrvatskih jezičnih elemenata.
Nedostaje podatak o stranicama. (admin.)
Projekt MZOS
ENG