Bilješke o jeziku glagoljaške benediktinske regule - Damjanović, Stjepan (Array, 2005)
Autor analizira glasovne osobine i deklinabilne riječi u glagoljaškoj Reguli sv. Benedikta te ukazuje na umjetnost riječi u tom hrvatskoglag. tekstu iz XIV. stoljeća.