Bilješke o jeziku glagoljaške benediktinske regule - Damjanović, Stjepan (2005)
Autor analizira glasovne osobine i deklinabilne riječi u glagoljaškoj Reguli sv. Benedikta te ukazuje na umjetnost riječi u tom hrvatskoglag. tekstu iz XIV. stoljeća.
Nedostaje podatak o stranicama. (admin.)
Projekt MZOS
HRV