Nedovršenost čovjeka i njegovo samoustanovljavanje. Filozofska antropologija A.Gehlena - Gehlen, Arnold; Burger, Hotimir (2005)
U radu su pokazane opće teorijske pretpostavke i izvori, glavne teze i domašaji Gehlenova antropologijskoga projekta.
Nedostaje podatak o stranicama. (admin.)
Projekt MZOS
HRV