Par nas s Parnasa ili kako je Krešimir Kovačić nacrtao bradu i brkove modernim hrvatskim liricima - Fališevac, Dunja (Array, 2004)
U radu se, nakon određenja pojmova parodija i karikatura, analiziraju modusi parodičnosti i karikaturalnosti u odnosu na parodirani predložak (a to je Hrvatksa mlada lirika i lirika hrvatske moderne uopće) u zbirčici Krešimira Kovačića Par nas s Parnasa.