Istraživanja hrvatskoga kao drugoga i stranoga jezika - Cvikić, Lidija; Jelaska, Zrinka (2005)
U ovome se poglavlju daje pregled dosadašnjih istraživanja hrvatskoga kao kao drugoga i stranoga jezika, a radovi koji se bave ovoim područjem dijele se na lingvističke, psiholingvističke i metodičke.
Projekt MZOS
HRV