Oblici hrvatskih riječi - Jelaska, Zrinka (2005)
U ovome se poglavlju knjige raspravlja o oblicima hrvatskih riječi i njihovim obilježjim sa stajališta jezičnoga primanja i jezične proizvodnje te se razjašnjava važnost razlikovanja pojmova različnica i obličnica za hrvatski jezik. Također se predlažu i nove pojmovi s nazivima.
Projekt MZOS
HRV