Gramatička obilježja i rječnici - Jelaska, Zrinka (Array, 2005)
U ovome se poglavlju raspravlja o nužnim gramatičkim obilježjima natuknica u rječniku naijmjenom neizvornim govornicima hrvatskoga jezika.