Gramatička obilježja i rječnici - Jelaska, Zrinka; Cvikić, Lidija (2005)
U ovome se poglavlju raspravlja o nužnim gramatičkim obilježjima natuknica u rječniku naijmjenom neizvornim govornicima hrvatskoga jezika.
Projekt MZOS
HRV