Izgovorna obilježja američkih govornika - Novak Milić, Jasna (Array, 2005)
U ovome se poglavlju govori o izgovornim obilježjima hvatskih glasova kod učenika hravtskoga kao stranoga jezika, izvornih govornika američkoga engleskoga.