Suznačne riječi i njihove vrste - Pranjković, Ivo (Array, 2005)
U prilogu je riječ o razgraničenju suznačnih (sinsemantičkih) i samoznačnih (autosemantičkih) riječi u hrvatskome standardnom jeziku. Posebno se problematizira pitanje pripadnosti suznačnih riječi pojedinim vrstama riječi (prilozima, prijedlozima, česticama i uzvicima).