Nikolaj Konstantinovič Rerih i Zagreb: Arhivnye issledovanija - Medarić, Magdalena (Array, 2005)
U tekstu je riječ o pismima Nikolaja Reriha upućenima njegovim kolegama, Zagrepčanima koja se nalaze u Arhivu Strossmayerove galerije.