Komes Marcelin i njegova Kronika (uvodna studija za kritičko latinsko-hrvatsko izdanje Kronike komesa Marcelina) - Gračanin, Hrvoje (Array, 2006)
Komes Marcelin i njegova Kronika (uvodna studija za kritičko latinsko-hrvatsko izdanje Kronike komesa Marcelina).