Hrvatska standardizacija DAT-a za profesionalno usmjeravanje i selekciju - Matešić, Krunoslav; Jutriša, Dunja; Pinjušić, Katarina (2005)
DAT baterija sposobnosti za selekciju i profeionalno usmjeravanje, 5. izdanje, standardizirana je na ukupno 822 učenica i učenika završnih razreda srednjih škola u RH.
HRV