Prostor današnje općine i župe Kneginec do sredine 20. stoljeća - Petrić, Hrvoje (2004)
U tekstu se obrađuje historijsko-geografski razvitak prostora današnje općine Gornji Kneginec od stare povijesti do sredine 20. stoljeća.
Projekt MZOS
HRV