Psihologijsko testiranje (metode psihologijske dijagnostike) - Jokić-Begić, Nataša (2006)
U poglavlju su date osnove primjene psihologijskih tehnika u dijegnostici psihijatrijskih poremećaja.
Projekt MZOS
HRV