Od feljtonskih romana i "sveščića" do sapunica i Big Brothera - Nemec, Krešimir (Array, 2006)
Tekst tematizira pričanje u "nastavcima" kao narativni i medijski fenomen. Kreće se od Šeherezadina modela beskonačne priče koji su koristili književni žanrovi (feljtonski romani, sveščići), a do savršenstva doveli televizijski i virtualni oblici kao što su sapunice i reality show (Big Brother).