Zagorka - sinonim za popularno - Kolanović, Maša (2006)
Pogovor romanu Jadranka Marije Jurić Zagorke u kojem se promišljaju općenite karakteristike Zagorkina djela, tekstulanost njezinih popularnih romana i kontekstulana pozicija Zagorke u hrvatskoj popularnoj kulturi.
Projekt MZOS
HRV