Inventura dramskog stvaralaštva Camille Lucerne - Lacko Vidulić, Svjetlan (Array, 2002)
Sustavan prikaz književnog i znanstvenog djelovanja austrijsko-hrvatske autorice Camille Lucerne te procjena njenoga kulturnopovijesnog značenja, s posebnim naglaskom na dramskom stvaralaštvu. Ostavština Camille Lucerne (pohranjena u knjižnici Odsjeka za germanistiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu) bio je važan izvor rekonstrukcije. Materijalni opis ostavštine, sistematizirane ovom prigodom, nalazi se na kraju rada.