Jezik kao prostor varijeteta - Mićanović, Krešimir (Array, 2006)
U tekstu se raspravlja o jezičnoj raslojenosti, o varijetetima, njihovu međusobnu odnosu i razgraničenju unutar jednoga jezika te posebice o standardnom varijetetu.