Epistemologijski postav informacijske znanosti - Tuđman, Miroslav (2004)
Rad proučava epistemološke postavke informacijske znanosti, bavi se dvostrukom prirodom podataka (stvarnost i prošlo znanje), razvojem informacijskog fenomena, instrumentalizacijom simboličke djelatnosti i kulturnim odrednicama organizacije znanja.
Projekt MZOS
HRV