Méandres de Julije Knifer - Maković, Zvonko (2004)
Tekst govori o jednom od najznačajnijih opusa suvremenog hrvatskog slikarstva - slikara Julija Knifera i njegovim meandrima.
Nedostaje raspon stranica te sažetak treba biti na izvornom jeziku rada. (admin.)
Projekt MZOS
FRA