Ljudska priroda u etičkoj dimenziji.Antropologija i etika u J. Habermasa - Burger, Hotimir (2006)
Habermas raspravlja o moralnofilozofskim pitanjima što ih otvara medicinska intervencija u ljudsku prirodu. Glavna teza rada jest da Habermas mora primijeniti antropologijsku argumentaciju kako bi primjereno artikulirao svoju poziciju spram ovih pitanja.
Projekt MZOS
HRV