Organizacija uprave i sudstva slobodnog i kraljevskog grada Koprivnice tijekom 17. stoljeća - Petrić, Hrvoje (Array, 2006)
Tekst daje najosnovije informacije o upravi i sudstvu u Koprivnici tijekom 17. stoljeća.