Dramatisierung von Geschichte bei Kole Čašule - Pavlovski, Borislav (2006)
Rad tematizira i analizira autorov odnos prema povijesti u drami "Crnila".
Rad je predstavljen na međunarodnom znanstvenom simpoziju u Witenbergu, 9.-13. siječnja 2005. Sažetak treba biti na izvornom jeziku rada. (admin.)
Projekt MZOS
GER