Petrarkizam kao potonulo kulturno dobro: četiri pisma iz zadarskog rukopisa I.a.44. - Malinar, Smiljka (2006)
U članku se razmatra primjena i prilagodba petrarkističkih klišea u četiri anonimna pisma zabilježena u zadarskom rukopisu I.a.44.
Projekt MZOS
HRV