Usvajanje i učenje drugoga jezika - Jelaska, Zrinka (Array, 2007)
U radu se daje pregled spoznaja o usvajanju i učenju drugoga jezika, metodama i pristupima njegovu poučavanju te važnosti ovih znanja za učitelje.