Creencias y rituales - Grbić, Jadranka (Array, 2007)
Ovo je studija koja govori o narodnim vjerovanjima i pripadajućoj joj obredno-običajnoj praksi u hrvatskoj etnografiji i etnologiji. Pristupa im se kao segmentu tradicijske kulture, kao predodžbama o svijetu i životu, kao dijelu kulturnoga identiteta.