Zdravstvena skrb o radnicima - Šarić, Marko (Array, 2007)
Radna snaga čini prosječno 50-60% ukupnog stanovništva neke zemlje. Razvoj zaštite zdravlja i sigurnosti doveli su do poboljšanja uvjeta rada i smanjene izloženosti fizikalnim, kemijskim, biološkim te psihološkim čimbenicima.